Вести

ЛЕДЕНИ ДАНИ ПРОДУЖАВАЈУ АКЦИЈУ „ПОМОЗИМО КОМШИЈИ“

Имајући у виду чињеницу да су ледени дани оковали Србију, што значајно отежава живот наших старијих и болесних суграђана, на Чукарици се наставља акција „Помозимо комшији“, коју је покренула Српска напредна странка.

Активисти МО Сремчица 1 посетили су госпођу Даринку Суботић и том приликом очистили су снег са прилазне стазе и степеништа испред куће. Такође су нацепали дрва и унели у кућу и снабдели госпођу Суботић намирницама и лековима, како не би морала да напушта свој дом током хладних дана.

Госпођи Благојевић, која је у инвалидским колицима, физиотерапеут са МО Виногради 1 и 2 свакодневно помаже у рехабилитацији кроз кинези-терапију.

Активисти МО Церак 1 и 2 заказали су ултразвук за пензионерку Милијану Пантић и подигли поручене Хало рецепте за три старија и болесна суграђанина.

Самохрану мајку Милену Радивојевић, која живи са двоје деце од којих је једно дете са посебним потребама обишли су активисти МО Јулино брдо и уручили им помоћ у намирницама.

Госпођи Станики Стојановић и господину Слободану Вулетићу, који се отежано крећу, наши активисти са МО Чукаричка падина помажу у свакодневној набавци намирница и избацивању смећа.

Захваљујемо се свим грађанима на учешћу у акцији „Помозимо комшији“ и позивамо све који желе и могу, без обзира на пол, верску и националну припадност, да се прикључе овој хуманој акцији током хладних зимских дана.