Вести

Међународни турнир у кошарци ''Ред стар 2014."

Међународни турнир у кошарци за пионире под називом ''Ред стар 2014.'' одржан је од 25. до 27. априла у спортској хали у Железнику, у организацији КК ''Црвена Звезда Телеком".

 На турниру су учествовале две иностране и четири домаће екипе - К.Д. ''Нова Горица Млади'' из Словеније, КК ''Вардар Апаве" из Македоније, КК ''Младост Омољица" из Панчева, КК ''НС Старс" из Новог Сада, КК ''Церак" из Београда и КК ''Црвена звезда Телеком".
Прво место је освојила је екипа КК ''Црвена Звезда'', друго место је припало екипи КК ''НС Старс'' из Новог Сада, док су гости из Словеније освојили треће место.

За најбољег стрелца проглашен је Нејц Томажић из К.Д. ''Нова Горица Млади'', за најбољег играча Вељко Радаковић из КК ''НС Старс'', док је пехар за фер плеј добила екипа КК ''Вардар Апаве'' .
Испред ГО Чукарица пехаре најуспешнијим екипама доделили су председник ГО Чукарица Срђан Коларић и Бранислав Ћелић, члан Општинског већа ГО Чукарица, који су честитали младим спортистима на залагању и фер игри, изјавивши да ће Општина Чукарица увек подржавати спортске манифестације и промоцију спорта, његових вредности и здравог стила живота.

 

фото галерија: http://cukarica.sns.org.rs/galerije/medjunarodni-turnir-u-kosarci-red-st...