Вести

МИ БРИНЕМО О НАШИМ КОМШИЈАМА

Активисти и функционери Српске напредне странке са Чукарице су и претходне недеље обилазили своје комшије у њиховим домовима. На тај начин су показали колико им је важно да чују мишљење сваког појединца, али и солидарност и бригу за све.

На располагању грађанима Белих вода био је секретар ОО СНС Чукарица Никола Аритоновић који је разговарао са председницима Скупштине станара у улици Јеленов жлеб, желећи да размене мишљења и саслуша њихове потребе и проблеме.

Током протекле недеље своје суграђане обишли су активисти месних одбора "Михајловац", "Кошутњак","Баново брдо", "Фића", "Чукарички добровољац", "Репиште", "Виногради 1", "Виногради 2", "Спортски центар", "Филмски град", "Јулино брдо", "Чукаричка падина", "Церак 1", "Церак 2", "Сремчица 2", "Рупчине", "Стари Железник 1", "Нови Железник", "ДТВ Партизан", "Колонија", "Рушањ", "Велика Моштаница", "Остружница" и „Умка“ са жељом да саслушају проблеме са којима се суочавају, а оним најугроженијим су уручили пакете које су обезбедили из сопствених средстава. У обиласку су учествовали, поред секретара ОО СНС Чукарица Николе Аритоновића, и чланови ОО СНС Чукарица Вук Јанковић и Милан Раонић.

Још једном смо нашом акцијом изазвали позитивну реакцију међу грађанима, што нам свакако даје јак подстрек да наставимо и даље са овом праксом.