Вести

МИ БРИНЕМО О СВОЈИМ КОМШИЈАМА

За Српску напредну странку на Чукарици брига о људима је највећи приоритет. У склопу акције „Помозимо комшији“ чукарички напредњаци се труде да у складу са могућностима на различите начине излазе у сусрет нашим комшијама.

Протекли викенд председник Општинског одбора СНС Чукарица Раде Петровић, потпредседник Општинског одбора СНС Чукарица Бранислав Ћелић, члан Општинског одбора СНС Чукарица Милан Раонић заједно са активистима МО „Умка“ и „Велика Моштаница“ обишли су вишечлане породице Радоичић у насељу Умка и Николић у насељу Велика Моштаница.

Поред тога што су разговарали са њима, сазнали проблеме који их муче и понудили им помоћ у решавању истих, упознали су их и са будућим плановима захваљујући којим ће грађани наше општине имати бољу и извеснију будућност. Приликом обиласка, породицама су уручили пакете са прехрамбеним намирницама, обезбеђене из личних средстава, као знак пажње и бриге, а пружање помоћи вишечланим продицама наставиће се и будућности.

Општински одбор Српске напредне странке Чукарица брине о својим суграђанима и увек је ту да пружи помоћ свима којима је потребна.