Вести

МИНИСТАР НЕДИМОВИЋ У ПОСЕТИ СРЕМЧИЦИ

Министар пољопривреде и заштите животне средине Бранислав Недимовић обишао је данас породицу Живановић из Сремчице, која се бави пољопривредном производњом. Недимовићу су се у обиласку пољопривредног домаћинства придружили председник ОО СНС Чукарица Раде Петровић и председник општине Чукарица Срђан Коларић.

У домаћинству породице Живановић окупуио се велики број пољопривредних произвођача са Чукарице, који су искористили прилику да са министром Недимовићем разговарају о државним подстицајима за пољопривредну производњу, о пласману пољопривредних производа, уређењу атарских путева, значају формирања пољопривредних задруга и др.

Недимовић је истакао да је држава партнер пољопривредницима и да наставља подстицајну пољопривредну производњу.

„Ове године ћемо имати много више новца који ћемо усмерити за субвенције, за набавку опреме, механизације и за изградњу прерађивачких капацитета, како би наши пољопривредни произвођачи могли да унапреде своју производњу“, истакао је Недимовић и додао да само уз Александра Вучића Србија може да иде напред брже, јаче и боље.

„Зато 2.априла морамо да урадимо праву ствар и да Александар Вучић постане председник Србије, јер без континуитета и стабилности ништа од овог неће бити могуће”, закључио је Недимовић.