Вести

Митинг Српске напредне странке у Новом Саду

Чукарички напредњаци присуствовали су митингу подршке Српској напредној странци у новосадској хали СПЕНС, којем је претходила седница Председништва СНС на којој је донета одлука да се ванредна Изборна скупштина одржи 13. фебруара наредне године.

Преко 500 активиста са Чукарице на челу са председником ОО СНС Чукарица Радетом Петровићем и његовим сарадницима је подржало митинг Српске напредне странке. Велики број грађана, чланова и сипматизера СНС није могао да уђе у препуну халу СПЕНС-а.

Председник Српске напредне странке Aлександар Вучић jе истакао да jе време да СНС иде у корак са оним што народ жели, наводећи да народ ниjе увек задовољн.

"Важно jе да ми себе преиспитуjемо, будемо наjоштриjи судиjа према себи и изаберемо наjбоље рукодовство, са набољим идеjам, коjи ће храбро штитити пре свега Србиjу, па тек онда СНС", рекао jе Вучић.

Oн jе навео да jе година иза нас била пуна изазова, али да се доста тога променило на боље.

Вучић jе изjавио да jе Србиjа симболично прешла своjе Aлпе и нема више препреке преко коjе неће прећи уз оцену да jе отварањем поглавља у преговорима са EУ 14. децембра исписана нова страница наше историjе.