Вести

НА ЧУКАРИЦИ ЈЕ БРИГА ЗА КОМШИЈЕ НАЈВАЖНИЈА

ОО СНС Чукарица, будући да је током хладних дана помоћ неопходна многим угроженим грађанима, непрекидно спроводи акцију солидарности „Помозимо комшији“.

Активисти МО Виногради 1 и 2 у заједничкој акцији са Саветом за здравство у оквиру Саветовалишта за борбу против хипертензије организовали су мерење крвног притиска у насељу Церак Виногради. Сви посетиоци здравственог саветовалишта били су послужени топлим напицима.

Један активиста са МО Церак 1 и 2 нашао се старијим суграђанима, којима је уз леп и пријатан разговор поправио масжер који им је свакодневно потребан. Активисти са Церака су део свог дана посветили бризи о старијим и немоћним комшијама, те су посетили породицу Ђокановић, с обзиром на то да имају особу са инвалидитетом у породици и значајна им је помоћ у пеленама. Друга посета је била ромској породици Димески, који су се пожалили да у овим временским условима имају проблема са огревом. Такође су посетили Предрага Милуновића, који је лице са инвалидитетом, уручили му један део неопходних намирница и преузели списак лекова које ће му обезбедити у најскоријем периоду.

На МО Стари Железник помогли су комшијама у убацивању угља у подрумске просторије, како би током хладних дана имали припремљен огрев.