Вести

Наставак осветљења у Великој Моштаници

На иницијативу чланова МО „Велика Моштаница“ наставља се са осветљењем у овом чукаричком насељу.

Екипе ЈКП „Јавно осветљење“ су у најкраћем могућем року извеле радове, те је нова расвета постављена у Радничкој улици од броја 7 до улице Првог маја, као и у улицама Првог маја други део и Првог маја дванаести део. Укупно је постављено 17 бетонских стубова, 22 светиљке, као и 610 метара мреже.

Грађане су посетили Раде Петровић, председник ОО СНС Чукарица и Мирко Стаматовић, потпредседник. „Одлична сарадња са ЈКП „Јавно осветљење“ резултирала је наставку постављања јавне расвете у Великој Моштаници. Насеље је било неправедно запостављено у протеклом периоду, а ми ћемо се трудити да решавамо проблем по проблем. Претходно су асфалтиране улице, урађени тротоари и постављена је саобраћајна сигнализација, како бисмо повећали безбедност грађана. Ово је још један пример равномерног приступа свим деловима Чукарице“, рекао је Раде Петровић.

Ангажовање чланова Српске напредне странке и стална комуникација са грађанима доприносе решавању њихових проблема и обезбеђивању квалитетнијих услова за живот. На овај начин Чукарица се равномерно развија и напредује.