Вести

НАСТАВЉА СЕ АКЦИЈА „ПОМОЗИМО КОМШИЈИ“ НА ЧУКАРИЦИ

С обзиром на временске услове, чукарички напредњаци после низа активности које су имали протеклог викенда, настављају са акцијом „Помозимо комшији“.

Активисти МО Јулино брдо имали су акцију чишћења снега испред Центра за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју на Јулином брду. Захваљући нашим вредним активистима грађани овог дела Чукарице имају безбедан пролаз до поште и апотеке.

Госпођу Ђуку Маријановић, која живи сама и креће се помоћу ходалице, посетили су наши активисти са МО Виногради 1 и 2. Они су преузели рецепте за лекове који су преписани госпођи Маријановић, како би их јој набавили. Такође су узели њене подате и отпусну листу, са намером да покушају да јој обезбеде геронтолошку сестру или волонтерску помоћ.

Наши активисти са МО Чукаричка падина наставили су са обиласком старијих и салбо покретних грађана, како би им пружили помоћ у свакодневном функционисању. Брачни пар Митровић, Срета Чолић, Слободан Вулић и Милена Мркшић имали су само речи хвале за активисте Српске напредне странке који свакодневно показују бригу за њих и захваљујући којима не морају да напуштају топле домове током хладних дана.