Вести

Наставља се уређење пешачке зоне у Сремчици

И овог викенда наставља се са уређењем пешачке зоне у чукаричком насељу Сремчица. Велику подршку акцији са комплетном механизацијом и опремом дале су екипе ЈП „Србијашуме“.

Активисти Српске напредне странке из Сремчице су су се одазвали у што већем броју како би показали да за место у којем живе могу учинити много и да је једино потребна добра воља. Искористили су сунчан децембарски дан како би свој крај претворили у лепше и уређеније место.

Удруженим снагама са ЈП „Србијашуме“ су раскрчавали терен поред новоизграђеног тротоара у Београдској улици, на потезу од окретнице линије 511 до Ибарске магистрале. Орезивањем и уклањањем грања и шибља су учинили да пешачка зона добије нови изглед, али и да уједно постане безбеднија за све грађане који је користе.

Председник ОО СНС Чукарица Раде Петровић је истакао да су наши активисти увек спремни да брину о крају у којем живе и да волонтерским радом мотивишу грађане да им се прикључе, како би заједничким снагама дали свој допринос у уређењу околине.