Вести

Није нам тешко да Чукарицу учинимо лепшим местом за живот

На Чукарици се вредно радило и овог викенда. Општински одбор Српске напредне странке Чукарица организовао је велику акцију чишћења бандера и бетонских стубова у свим деловима наше општине.

У акцији уклањања плаката, огласа и другог промотивног материјала учествовали су председник ОО СНС Чукарица Раде Петровић, потпредседник Бранислав Ћелић и председник Градске општине Чукарица Срђан Коларић.

„Чишћењем и уклањањем плаката желимо да Чукарица постане још лепше и уређеније место за живот. Велика подршка и захвалност наших комшија што бринемо о изгледу општине Чукарица нам даје подстрек да и даље вредно радимо. Овим показујемо да Српска напредна странка брине о грађанима и након изборне кампање и позивамо Чукаричане да нам се придруже, како бисмо заједничким снагама улепшали наше окружење“, рекао је Раде Петровић.

Велики допринос акцији дала је Унија младих ОО СНС Чукарица, чији су активисти радили на чишћењу централног дела Бановог брда. Акција је обухватила сређивање свих делова Чукарице, тако да су заблистале улице и у Сремчици, Железнику, Великој Моштаници, Жаркову, Цераку и другим деловима наше општине.