Вести

Нове куће за Обреновчане чији су домови страдали у полавама

Председник Владе Србије Александар Вучић уручио је данас кључеве за десет кућа породицама чије су домови страдали у поплавама у Обреновцу.

''Пре неколико месеци је почела реализација овог посла и задовљан сам што се све тако брзо завршило, узимајући у обзир и чињеницу да овде није постојала секундарна инфраструктура. Хвала граду Београду и ЕПС-у, који су омогућили да се тај проблем превазиђе'',  рекао је јутрос премијер Александар Вучић.

Премијер је захвалио на великој подршци свима који су помогли да се овај посао обави, који су упутили помоћ Обреновцу, али и у још 45 општина које су страдале у мајским поплавама.

Свечаном усељењу десет породица у нове домове, присуствовали су и активисти  Општинског одбора СНС Чукарица на челу са Радетом Петровићем.

''Данас смо дошли да подржимо нашег премијера и председника странке Александра Вучића, који заједно са својим тимом успешно ради на решавању стамбених и других проблема грађана, чији су домови погођени поплавама. Наш општински одбор је учествовао у евакуацији грађана Обреновца, организовали смо им привремене смештаје, обезбедили одећу и обућу, и све што им је у тим тешким тренуцима био неопходно. Сада имамо велико задовољство да присуствујемо њиховом усељењу у нове домове.'', истакао је Раде Петровић.

 

фото галерија: http://cukarica.sns.org.rs/galerije/nove-kuce-za-obrenovcane-ciji-su-dom...