Вести

НС СА ЧУКАРИЦЕ ПОДРЖАВА НАПРЕДЊАКЕ

Готово цео распуштени Општински одбор Нове Србије на Чукарици на челу са председницом Љиљаном Илић данас је колективно прешао у Српску напредну странку.

“Незадовољни политиком коју је водио председник Нове Србије Велимир Илић и ставовима које је износио у јавности, злоупотребивши коалиционо партнерство, одлучили смо да већински напустимо Нову Србију и да поверење дамо Српској напредној странци”, рекла је Љиљана Илић, која је годинама водила ОО НС на Чукарици.

“Увек смо подржавали политику напредњака, а првенствено смо подржавали Владу Србије када је премијер био Александар Вучић, а нарочито државотворну политику коју води као садашњи председник Србије, као и председник странке. Желимо да живимо у земљи која има будућност и због свега наведеног смо се одлучили за овај корак, јер и да нисмо данашњим чином званично ушли у СНС, ми бисмо је као одговорни људи, који знају да препознају шта је добро за нашу земљу, подржали и гласали бисмо на изборима за Српску напредну странку”, истакла је Љиљана Илић.

Председник ОО СНС Чукарица Раде Петровић изразио је задовољство на указаном поверењу и нагласио је да ће се сарадња само наставити у још бољем светлу, јер је и до сада била успешна.

“Српска напредна странка је највећа странка и свако њено ширење је за нас добра вест, јер је она прерасла на неки начин и у народни покрет, који сваким даном постаје све већи и већи, што само потврђује исправност утемељења политике коју води Александар Вучић за добробит свих грађана Србије”, рекао је председник ОО СНС Чукарица Раде Петровић.

Званичном учлањењу у странку готово целог Општинског одбора Нове Србије на Чукарици присуствовали су и потпредседник ОО СНС Чукарица и народни посланик др Владимир Орлић, председник општине Чукарица Срђан Коларић и потпредседница ОО СНС Чукарица Мирјана Станковић.