Вести

ОБЕЗБЕЂЕНА ПОМОЋ УГРОЖЕНИМ ПОРОДИЦАМА У ШАВНИЧКОЈ УЛИЦИ

Разлика између напредњака и осталих је у томе што увек испуњавамо своја обећања. Наиме, након пожара који је пре месец дана захватио ромско насеље у Шавничкој улици, председник Општинског одбора Српске напредне странке Чукарица Раде Петровић је обилазећи угрожене породице обећао помоћ како би се што пре уселили у своје домове.

Као што је обећано, тако је и урађено. Финансијска помоћ, као и помоћ у грађевинском материјалу, коју је обезбедио председник ОО СНС Чукарица Раде Петровић, је стигла и радови се приводе крају. Очекује се да ће ускоро угожени грађани добити поново кров над главом и дочекати зиму у својим топлим домовима.

Да подсетимо, пожаром у Шавничкој, који је пре месец дана избио у Ромском насељу, угрожено је било осамнаест чланова из три домаћиснтва, од којих је десеторо деце и једна беба. Њихови домови су били у тој мери уништени да се у њима више није могло становати, а ускоро ће се захваљујући пожртвованости и хумансоти председника Радета Петровића уселити су своје нове домове.