Вести

Очишћена депонија у Сремчици

Општински одбор СНС Чукарица организовао је велику акцију чишћења депоније у Сремчици, у улици Горичка. Овом приликом очишћени су и оближњи паркови, а најављено је да ће се акција спроводити и у наредном периоду.

Активисти СНС Чукарица су показали висок степен одговорности и покренули су иницијативу да се проблем што пре реши. Уз подршку општине Чукарица, и захваљујући великом броју чланова који су се одазвали, депонија је очишћена. Пријатељи странке су обезбедили један део механизације, а чланови су из сопствених средстава финансирали осталу неопходну опрему.

Испред ОО СНС Чукарица акцији су присуствовали Раде Петровић и Владимир Орлић.

''Српска напредна странка на Чукарици је и пре него што је дошла на чело општине Чукарица организовала сличне акције. Сада желимо да покажемо да смо и даље спремни да радимо, и да на овај начин желимо помогнемо нашим колегама који воде општину. Мало добре воље и иницијативе, као што видите, резултира позитивним исходом, и зато позивам и све друге Месне одборе, као и грађане Чукарице да се организују и да заједно учинимо нашу Чукарицу лепшом.'', рекао је Раде Петровић, посебно се захваљујући свима који су учествовали у данашњој акцији.

 

фото галерија: http://cukarica.sns.org.rs/galerije/ociscena-deponija-u-sremcici