Вести

Одржана трибина на тему „Закон о улагањима“

Имајући у виду чињеницу да је у последње две године, под вођством Александра Вучића, Србија коначно почела да се стабилизује, створили су се повољни услови за инвестирање у земљи. Како би грађани добили све информације о могућностима улагања, Општински одбор Српске напредне странке Чукарица организовао је трибину на тему „Закон о улагањима“.

Присутне је прво поздравио председник ОО СНС Чукарица Раде Петровић, који је истакао значај ове теме за привреднике и позвао их да се активно укључе у трибину.

Гост на трибини била је др Александра Томић, народна посланица и председница Одбора за привреду Скупштине Републике Србије. Она је истакла да је ово година предузетништва и да Влада Републике Србије жели да да шансу и пружи праву помоћ онима који желе да започну свој посао. Програм који је Влада покренула обезбедио је 1,7 милиона евра средстава за све оне који желе да се одлуче на предузетништво. Ова количина новца ће помоћи младим предузетницима, стварању нових радних места и направиће прави допринос српској економији.

Трибини су присуствовали и председник општине Чукарица Срђан Коларић, народна посланица Мирјана Андрић, секретар ОО СНС Чукарица Весна Лаврич и потпредседник Мирко Стаматовић.