Вести

ОО СНС Чукарица прославио страначку славу

Општински одбор СНС Чукарица обележио је у својим просторијама Свету Петку, а домаћин славе ове године био је Срђан Коларић.  Обраћајући се гостима и члановим странке Коларић је поручио да су грађани најбитнији Српској напредној странци , и да без обзира што се СНС налази на челу општине Чукарица, страначку славу прославља у истим просторијама као и претходних година, скромно, као и што је и Света Петка живела.

''Свим члановима честитам славу, и желео бих да се захвалим пријатељима странке који су нам помогли да организујемо славску трпезу. Ми смо преузели одговорност за вођење општине, и чинимо све што је у нашој могућности да многе ствари променимо и да будућим генерацијама обезбедимо перспективнији живот. '', истакао је Срђан Коларић.

Након резања славског колача и обраћања домаћина славе, Раде Петровић испред Општинског одбора уручио је Милети Јешићу сребрњак са ликом Свете Петке, као једном од најзаслужнијих активиста.

За културно уметнички део био је задужен Савет за културу. Уметници Миодраг Ракочевић и Љиљана Живић прочитали су две песме посвећене Светој Петки, а хор Шара је извео пригодне музичке нумере.

 

фото галерија: http://cukarica.sns.org.rs/galerije/oo-sns-cukarica-proslavio-stranacku-...