Вести

OO СНС Чукарица угостио колеге из Градског одбора Врање

На иницијативу, која је потекла од председника Савета за социјална питања врањског одбора, Ненада Милојевића, ОО Чукарица, на челу са председником Радетом Петровићем, одржао је радни састанак на коме су размењена искуства у вођењу савета, али је било и речи о будућим активностима које ова два одбора планирају да спроведу.

''Општински одбор Чукарица се показао као добар домаћан и велико нам је задовољство што су колеге из Врања инсистирале да обиђу баш наш одбор. Ми смо свакако синоним за добру организацију, квалитетне активисте, и као такви пренели смо нека од наших искустава представницима ГрО Врање.'', истакао је Раде Петровић, председник ОО СНС Чукарица, додавши да само консолидовани и јединствени можемо допринети успеху Српске напредне странке, и дати подршку политици коју спроводи председник Александар Вучић.

Миле Јовановић, председник Савета за социјална питања, заједно са својим сарадницима, изнео је најбитније акције које је овај савет спровео, напомињући да се снага Савета показала за време прошлогодишњих поплава када се велики број активиста ангажовао да помогне, а подељене су и значајне количине хуманитарне помоћи угроженима.

Потпредседник Градског одбора Врање Душан Аритоновић се захвалио на гостопримству, и посебно је нагласио да су он и његови сарадници, поред информација везаних за Савет за социјална питања, добили изузетне савете од чукаричких колега поводом организационе структуре и ефикасног начина спровођења задатака.

На радном састанку је договрена сарадња ова два одбора, кроз размену искустава на терену до савета у организацији појединих активности.

 

http://cukarica.sns.org.rs/galerije/oo-sns-cukarica-ugostio-kolege-iz-gr...