Вести

ОПРЕМА ЗА ФК "РУШАЊ" И ФК "ВЕЛИКА МОШТАНИЦА"

Општински одбор Српске напредне странке на челу са Радетом Петровићем подржава рад спортских клубова на територији наше општине. Овога пута су из личних средстава обезбеђене донације за ФК „Рушањ“ и ФК „Велика Моштаница“.

За ФК „Рушањ“ су донирани комплети дресова за утакмице, лопте, штуцне, пешкири и комплетна опрема за тренинг. „ У дугогодишњој историји клуба није стигла толика количина опреме врхунског квалитета захваљујући којој несметано можемо да се такмичимо на врхунском нивоу. Захвални смо Општинском одбору Српске напредне странке Чукарица и Радету Петровићу који су препознали позитивну енергију и на овај начин помогли функционисање нашег клуба. Донација ће мотивационо деловати на наше играче да наставе да се труде и, надамо се, остваре још боље резултате“, рекао је спортски директор ФК „Рушањ“ Бојан Јевтић.

На свлачионицама ФК „Велика Моштаница“ замењени су прозори и врата, а обезбеђене су лопте, маркери, пешкири и комплетна опрема за тренинг.

Председник ОО СНС Чукарица Раде Петровић рекао је да је „Српска напредна странка на Чукарици увек подржавала спорт и да ће тако и даље радити. Овакве акције су потребне јер се на тај начин промовише спорт међу децом и омладином, а циљ је да се деца склоне са улица и врате на спортске терене.“