Вести

ОПШТИНСКИ ОДБОР СНС ОБЕЛЕЖИО КРСНУ СЛАВУ СВЕТУ ПЕТКУ

Општински одбор Српске напредне странке Чукарица обележио је своју крсну славу Свету Петку, дан Преподобне мати Параскеве. Уприличена је пригодна прослава у просторијама ОО у присуству великог броја чланова Српске напредне странке на Чукариици и бројних званица из јавног и политичког живота.

Свечаном обреду резања славског колача и освештању жита присуствовало је руководство Општинског одбора СНС Чукарица, на челу са председником Радетом Петровићем. Домаћин овогодишње славе био је Члан ОО СНС Чукарица, Миодраг Ракочевић.

Домаћин славе је поздравио присутне и пожелео свима још више успеха у раду уз напомену да сви пролазимо кроз време пуно искушења које од свих тражи више и боље, зарад бољег сутра као и да странка на челу са председником Александром Вучићем свакодневно својим делима потврђује себе и опредељење да се избори за бољи живот грађана Србије.

Преподобна мати Параскева једна од највећих мисионарки православне вере, заштитница је жена и светитељка која је помагала болесним и сиромашним.