Вести

Пензионери на путу за Фрушку гору

Јутрос је са Бановог брда пут Фрушке Горе кренуло шест аутобуса са нашим старијим суграђанима, пензионерима са Чукарице.

Општински одбор Српске напредне странке Чукарица и Унија пензионера овог Општинског одбора, организовали су једнодневни излет, у оквиру којег је предвиђен обилазак манастира Крушедол, манастира Хопово, Саборне цркве у Сремским Карловцима, Карловачке гимназије – најстарије српске гимназије, и још много знаменитости овог краја.

Срећан пут и леп провод пожелео им је јутрос председник ОО СНС Чукарица, Раде Петровић, а на излет са пензионерима је кренуо и председник Уније пензионера ОО СНС Чукарица, Вуксан Павловић. Наше најстарије суграђане су испратили и секретар Весна Лаврич, потпредседник Бранислав Ћелић и председник општине Чукарица Срђан Коларић.

На овај начин ОО СНС Чукарица жели да се захвали пензионерима и њиховим породицама, који су поднели највећи терет на путу оснаживања Србије, а све то како би будуће генерације могле лепше и боље да живе. ОО СНС Чукарица ће и у предстојећем периоду поклањати посебну пажњу старијим Чукаричанима, трудећи се да прати политику премијера Александра Вучића, и настојећи да се одужи пензионерима што, подржавајући премијера, показују да мисле на будућност Србије.