Вести

ПЕТРОВИЋ И КОЛАРИЋ СА ГРАЂАНИМА ЧУКАРИЧКЕ ПАДИНЕ

Редовном састанку Месног одбора Чукаричка падина присуствовали су председник Општинског одбора СНС Чукарица Раде Петровић, председник општине Чукарица Срђан Коларић, председник МО Миле Јовановић и шеф одборничке групе Миливоје Рупић.

Председник ОО СНС Чукарица Раде Петровић обавестио је чланове странке о предстојећим изборима и позвао их да узму активно учешће у предстојећој кампањи, наглашавајући да је најбитније да остану јединствени.

Председник општине Чукарица Срђан Коларић је информисао чланове о бројним пројектима које је општина Чукарица спровела у претходном периоду, као и о будућим инвестицијама које ће се спровести у циљу побољшања услова живота на територији наше општине. Посебан акценат је стављен на пројекат нове привредно - комерцијалне зоне на територији општине Чукарица - Макишког поља.

Након обраћања председника општине Чукарица присутни су упутили низ питања, од којих су најучесталија била везана за изградњу пасареле, решавање проблема нехигијенског насеља и др. На многобројна питања грађана и чланова одговарали су и чланови Општинског Већа Стана Лукић, Жељко Рабљеновић и Александар Благојевић.