Вести

ПОБОЉШАЊЕ ВРЕМЕНСКИХ УСЛОВА НЕ ЗАУСТАВЉА АКЦИЈУ „ПОМОЗИМО КОМШИЈИ“

Побољшање временских услова није зауставило акцију „Помозимо комшији“, коју је покренула Српска напредна странка, те су активисти са Чукарице наставили да пружају помоћ својим старијим, болесним и социјално угроженим комшијама.

Настављајући акцију „Помозимо комшији“, своју хуманост је показао и активиста са МО Церак 1 и 2, који је један део свог дана посветио бризи о својој болесној комшиници.

Председник МО Јулино брдо, која је здравствени радник, посетила је породицу Топаловић, измерила им крвни притисак и упутила корисне здравствене савете.

Госпођу Јелену Маринковић обишла је докторка са МО Баново брдо, која јој је измерила вредност крвног притиска, пружила неопходну негу и отишла у набавку лекова.

Активисти МО Виногради 1 и 2 обишли су комшију Дарка Николића, који је због болести и узимања терапије спречен да има стално запослење, па тешко долази до новца којим би намирио основне животне потребе. Приликом обиласка комшију су снабдели воћем, поврћем и зимницом.

Српска напредна странка ће, као и до сада, настојати да помогне колико год је потребно, у складу са својим могућностима, свим грађанима којима је помоћ неопходна у неповољним временским условима.