Вести

ПРЕДНОВОГОДИШЊЕ ДРУЖЕЊЕ СА НАШИМ СУГРАЂАНИМА

Досадашња пракса одржавања инфо пултова у данима викенда показала се веома делотворном, те су активисти Српске напредне странке Чукарица и овај, последњи, викенд у години провели са својим комшијама. Они су одржали штандове у бројним местима на територији наше општине, током којих су, уз разговор са грађанима, делили промотивни материјал, календаре и новогодишње честитке. У разговору, заједно са активистима, учествовали су и Весна Јокановић, потпредседница ОО СНС Чукарица и Срђан Коларић, члан Главног одбора СНС.

Желећи да сумирају резултате, они су са грађанима разговарали о оствареним циљевима, а похвале комшија и њихова подршка нису ни овога пута изостале. Наши суграђани препознају искрене намере и пожртвованост свих из Српске напредне странке како би се услови живота сваким даном побољшавали, а сви решени проблеми говоре и о способности да се то заиста и оствари.

Подршка наших суграђана нас је увек усмеравала и подстицала да наставимо даље и да се трудимо да будемо још успешнији. У наредној години ћемо наставити започето, следећи оно што је било добро, а трудећи се да променимо оно што смо уочили као недостатак.

Свим грађанима наше општине желимо срећне новогодишње и божићне празнике.