Вести

РАДНИ ВИКЕНД ЗА АКТИВИСТЕ СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

У организацији Општинског одбора СНС Чукарица, активисти месних одбора „Михајловац“, „Кошутњак“, „Баново брдо“, „Филмски град“, „Јулино брдо“, „Церак 1“, „Церак 2“, „Виногради 1“, „Чукаричка падина“, „Сремчица 1“, „Горица“, „Стари Железник 1“, „Нови Железник“, „ДТВ Партизан“, „Колонија“ , „Рушањ“, „Велика Моштаница“ и „Остружница“, поставили су своје инфо пултове и нашли се на услузи својим комшијама и овог викенда. Том приликом промовисали су активности наше странке, али и саслушали проблеме суграђана.

Штандове су посетили председник ОО СНС Чукарица Раде Петровић, потпредседници ОО СНС Чукарица Весна Јокановић и Бранислав Ћелић и чланови ОО СНС Чукарица Милан Раонић и Драган Јекнић, који су искористили прилику да поразговарају са нашим суграђанима. Овакви сусрети су значајна активност, коју активисти и чланови странке реализују готово свакодневно.

Чести разговори и подршка политици коју предводи Александар Вучић најважнији су мотиви да наставимо наш рад, у корист локалне заједнице и за добробит свих грађана Чукарице.