Вести

РАЗГОВОР СА ГРАЂАНИМА

Млади чукарички напредњаци и овај викенд били су на услузи својим комшијама. Инфо пултови организовани су широм Чукарице у циљу што боље комуникације са нашим суграђанима.

 

Председник ОО СНС Чукарица Раде Петровић је са секретаром ОО СНС Чукарица Николом Аритоновићем обишао штандове и поручио нашим комшијама да смо увек ту за њих и да могу да на се обрате уколико имају неке проблеме.

 

Штандове су организовали месни одбори „Михајловац“, „Кошутњак“, „Баново брдо“, „Фића“, „Драги“, „Чукарички добровољац“, „Голф“, „Филмски град“, „Чукаричка падина“, „Репиште“, „Виногради 2“, „Спортски центар“, „Церак 1“, „Церак 2“, „Старо Жарково 2“, „Старо Жарково 1“, „Виногради 1“, „Јулино брдо“, „Беле воде“, „ДТВ Партизан“, „Рупчине“, „Колонија“, „Нови Железник“, „Стари Железник 1“, „Стари Железник 2“, „Горица“, „Сремчица 1“, „Сремчица 2“, „Умка“, „Велика Моштаница“, „Рушањ“ и „Остружница“.

У разговору са суграђанима учествовали су и потпредседници ОО СНС Чукарица Весна Јокановић, Бранислав Ћелић и Миријана Станковић као и чланови ОО СНС Чукарица Вук Јанковић и Милан Раонић.