Вести

РАЗГОВОР СА ГРАЂАНИМА РУШЊА

Са грађанима Рушња данас су, у парку у центру овог чукаричког насеља, разговарали члан ГО Српске напредне странке Срђан Коларић, потпредседник Општинског одбора СНС Чукарица Бранислав Ћелић и члан ОО СНС Чукарица Милан Раонић, који су позвали грађане да трећег априла изађу на биралишта и подрже политику мира и стабилности коју гарантује председник Александар Вучић.

Они су поручили окупљеним грађанима да је суштина бављења политиком да сваког дана урадите нешто за своју општину и за своје грађане, од највећих ствари, до оних мањих као што је уређење парка које ће уследити у центру насеља Рушањ.

Грађани су изразили задовољство што за Српску напредну странку нема поделе на грађане првог и другог реда, јер се једнако улаже и развија сваки део Чукарице, истичући да од када је Српска напредна странка на власти они имају боље услове живота и животни стандард.

„Боримо се за бољу и лепшу будућност наше деце, боримо се заједно за лепшу и бољу Чукарицу, јер заједно можемо све“, поручио је члан ГО СНС Срђан Коларић.