Вести

Сачувајмо своју околину!

Вредни чукарички еколози настављају са својим акцијама у циљу скретања пажње јавности на бројне еколошке проблеме и потребу очувања животне средине. Овога пута повод да се уједине био је Светски дан животне средине.

Протеклог викенда еколози су радили на уклањању неконтролисаног растиња на Белим Водама око јавног степеништа које повезује Палисадску и Водоводску улицу, тако да је сада становницима овог дела Чукарице омогућен безбедан пролаз између ове две улице. Након Белих Вода, активисти су се преселили у центар Жаркова, у Трговачку улицу, коју су очистили од отпада које су несавесни грађани остављали за собом, а такође су посветили време и уређењу зелених површина.

Акцији, коју су организовали чланови Савета за заштиту животне средине ОО СНС Чукарица, одазвали су се и активисти МО Беле Воде и МО Партизан.

Активисти Савета за заштиту животне средине ће наставити да својим акцијама мотивишу грађане да се уједине и заједничким снагама делују како би обезбедили чистије, безбедније и лепше окружење за све Чукаричане.