Вести

Само уједињени постижемо резултате у Остружници

Председник Општинског одбора Српске напредне странке Чукарица Раде Петровић одржао је састанак са грађанима Остружнице, поводом постављања јавне расвете на уласку у ово насеље. Гост на састанку био је помоћник директора ЈКП „Јавно осветљење“ Милан Раонић.

Грађани су изразили велику захвалност што је улазак у Остружницу по први пут комплетно осветљен, као и што је у претходне две године много уложено у ово насеље, које је годинама било запостављeно. Само када је јавна расвета у питању, постављено је преко 100 стубова и 6 км мреже, што је инвестиција у укупном износу од преко 6 милиона динара.

„На правом смо путу, али још увек има много ствари које морају да се ураде. Само вредним радом и јединством, можемо постићи оно што сви желимо – европски животни стандард у Србији. Знам да има пуно скептика и оних који не верују да ми то можемо. Али то што се грађани Остружнице коначно не осећају као грађани другог реда, одличан је пример да ми то можемо. Александар Вучић је једини који може да донесе резултате, да уједини све наше снаге и учини Србију најбољим местом за живот“, рекао је Раде Петровић.