Вести

САОПШТЕЊЕ

Кад насилници, који у борби за власт не бирају средства, почну да се представљају као борци за ред и мир у друштву, онда добијемо фарсу какву је Србија данас видела у Београду у организацији своје јадне опозиције која је, по ко зна који пут, показала своју безидејност и политичко лешинарење.

Они су две велике трагедије, које су минулих дана погодили нашу земљу, искористили да изрекну низ неистина о својој држави и најгорих претњи којих, по њиховом старом обичају, није поштеђен ни председник Александар Вучић. Поново је тражена његова ликвидација, упркос чињеници, видљивој огромној већини грађана, да је то човек под чијим је вођством Србија доживела препород и наставља да се убрзано развија. Није то ништа чудно кад је један од организатора протеста био Срђан Миливојевић из ДС познат по залагању да Вучићев брат и син заврше у шахту као и честим испадима у републичкој скупштини, где је, нажалост, посланик са дужим стажом.

Држава Србија и њен председник учинили су све што је потребно да се ублаже последице великих трагедија. Већ је донето више мера које ће свакако бити брана репризама виђених безумних потеза масовних убица. Зато је виђени протест у Београду срамота оних који су га иницирали, узалуд рачунајући да ће тугу нације претворити у гнев против Вучића и власти коју он оличава. Они који као гласноговорника имају екстремисте попут Милована Бркића сигурно никада неће добити наклоност већинске Србије. А Србија, са Александром Вучићем на челу, знаће и даље да бира прави пут и бележи још боље развојне резултате. Агресивни политиканти и убудеће неће доћи у прилику да преузму државно кормило. Упркос насиљу на које су спремни и митинзима на којима се, уместо добрих идеја, чују само гнусне клевете и претње упућене по свему бољима од себе. Зато и овога пута снажно подржавамо нашег председника Вучића и његову политику.

За ОО СНС Чукарица, Раде Петровић