Вести

САОПШТЕЊЕ СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ЧУКАРИЦА

Разједињена и немоћна опозиција Србије, у недостатку зрелих идеја, којима би привукла пажњу грађана, наставља да, преко својих медија, прати и узнемирава чланове породице Александра Вучића, с циљем да га омета у обављању важних државних послова.

Начин на који се то чини је вулгаран и бруталан и представља кршење закона који сваком грађанину гарантује слободан живот и предвиђа санкције за оне који закон не поштују. Поновљена узнемиравања председниковог сина требало би, коначно, да буду повод надлежним органима да енергично делују против оних који шире страх и неистинама угрожавају његов интегритет и безбедност. Јер он, као и сви грађани наше земље, има право да живи слободно и не бива праћен од непознатих личности са нејасним намерама.

Политичка борба има своја правила, а свако кршење тих правила, као и свих других правила и друштвених норми, мора бити спречено. Одлучно и без оклевања. Насртаји на децу и чланове породице шефа државе код нас су постали честа пракса политичких аутсајдера који нису у стању да остваре једини циљ који им је заједнички - да сруше власт председника Вучића и тако изазову хаос у Србији. Зато понављамо да такво њихово деловање мора бити заустављено и именовани носиоци свих рушилачких иницијатива у шта спада и вређање и угрожавање председника државе и његове породице.

У име ОО СНС Чукарице, Раде Петровић, председник.