Вести

САРАДЊОМ СА ГРАЂАНИМА ДО БОЉИХ РЕШЕЊА

Чукарички напредњаци протекли викенд искористили су да разговарају са својим суграђанима. Директна комуникација са грађанима за Српску напредну странку нема алтернативу. То је једини начин да се упознамо са проблемима са којима се сусрећу наши суграђани и да покушамо да их заједно решимо.

 

Инфо пултове су организовали активисти месних одбора „Чукарички добровољац“, „Кошутњак“, „Михајловац“, „Голф“, „Драги, „Баново брдо“, „Фића“, „Филмски град“, „Чукаричка падина“, „Репиште“, „Спортски центар“, „Церак 1“, „Церак 2“, „Виногради 2“, „Старо Жарково 1“, „Старо Жарково 2“, „Јулино брдо“, „Виногради 1“, „Беле воде“, „Колонија“, „Нови Железник“, „Сремчица 1“, „Сремчица 2“, „Горица“, „ДТВ Партизан“, „Рупчине“, „Стари Железник 1“, „Стари Железник 2“, „Велика Моштаница“, „Остружница“ и „Рушањ“.

 

Време проведено у разговору са својим суграђанима, чукарички напредњаци, председник ОО СНС Чукарица Раде Петровић, члан ГО СНС Срђан Коларић и члан ОО СНС Чукарица Милан Раонић искористили су да позову све оне који се нису још вакцинисали да се пријаве за имунизацију и помогну да сви заједно победимо пандемију вируса Ковид 19.