Вести

САСТАНАК СА ГРАЂАНИМА УМКЕ

Председник Општинског одбора СНС Чукарица Раде Петровић и председник општине Чукарица Срђан Коларић одговарали су вечерас на питања грађана на састанку МО СНС Умка. Састанку је присуствовала и потпредседница ОО СНС Чукарица Мирјана Станковић.

У свом обраћању председник ОО СНС Чукарица Раде Петровић је истакао важност предстојећих председничких избора и позвао све да се активно укључе у кампању. Петровић је нагласио да је веома важно искористити период до избора како би се што боље припремили и остварили циљ, а то је победа у првом кругу председничких избора.

Срђан Коларић је рекао да се у претходном периоду радило на решавању бројних проблема на Чукарици. Тако ће бити и у наредном периоду, а оно што је најважније за становнике Умке је изградња фискултурне сале и решавање стамбеног питања за људе који живе на клизишту. На оба пројекта се интезивно ради и планирано је да сала буде изграђена до краја године, а да се решавање стамбеног питања људи који живе на клизишту очекује у току следеће године.

Након обраћања, присутни су постављали питања која су се односила на изградњу тротоара и проширивање улица како би се повећала безбедност свих становника. Важан проблем је и непостојање канализационе мреже на Умци, а председник општине је рекао да се ради на иградњи колектора који ће омогућити решавање тог проблема на Умци, али и у осталим местима.