Вести

СНС Чукарица донирала хуманитарну помоћ за Кладово и Мајданпек

Због изливања река, покретања клизишта и одрона, ванредна ситуација проглашена је на подручју општина Кладово, Мајданпек и Неготин.

Општински одбор Српске напредне странке Чукарица одмах је реаговао на апеле да се помогне евакуисаном становништу. Захваљујући брзој организацији челника ОО СНС Чукарица данас ће бити превезено преко 6000 литара воде, за угрожене становнике на територији општине Кладово.

''На жалост, још се нисмо опоравили од мајских поплава, а нове су задесиле нашу земљу. У овом тренутку најмање шта можемо да урадимо јесте да покажемо иницијативу и солидарност . Поред воде коју смо послали за Кладово, припремамо и помоћ у одећи. Чланови Српске напредне странке показали су се као друштвено одговорни, те ћемо насатвити са прикупљањем помоћи и на тај начин омогућити угроженима, да што лакше превазиђу околности које су их задесиле.'', рекао је Раде Петровић.

Такође, помоћ је послата и за село Бољетин, на територији општине Мајданпек. Угроженим грађанима донирани су јоргани и ћебад, средства за хигијену, пелене за бебе, али и основне животне намернице - храна и вода.

 

фото галерија: http://cukarica.sns.org.rs/galerije/sns-cukarica-donirala-gradjanima-kla...