Вести

Срђан Коларић - нови председник Градске општине Чукарица

После победе Српске напредне странке на управо одржаним републичким изборима и на изборима за Скупштину Града Београда, поштујући вољу већине грађана Чукарице, одборници Српске напредне странке у СО Чукарица формирали су нову већину са Демократском странком Србије, СПС-ПУПС-ЈС и Либерално демократском партијом и изабрали ново руководство Општине.

Председник Градске општине Чукарица је Срђан Коларић из Српске напредне странке. На редовној седници Скупштине Општине, одржаној у среду 19. марта 2014. године одборници су већином гласова изабрали Срђана Коларића за председника Општине, и пет нових чланова Већа из Српске напредне странке: Татјану Видојевић, Виолету Јевђић, Бранислава Ћелића, Стану Лукић и Жељка Рабљеновић који ће заједно са члановима из СПС и ДСС-а а убудуће водити општину. За заменика председника Скупштине Градске општине Чукарица изабрана је Љиљана Илић из Нове Србије. 

Обраћајући се одборницима након избора на место председника Градске општине Чукарица Срђан Коларић је изјавио: „У наредном периоду очекује нас озбиљан рад који кроз сaрадњу са градским и републичким властима мора довести до бољег живота грађана Чукарице."