Вести

СТЕФАНОВИЋ И АНТИЋ У РАЗГОВОРУ СА ГРАЂАНИМА ЧУКАРИЦЕ

Члан Председништва СНС Небојша Стефановић и потпредседник Главног одбора СПС Александар Антић разговарали су са грађанима у чукаричким насељима Сремчица, Велика Моштаница, Умка и Остружница.

„Резултат предстојећих избора је питање будућности Србије, питање у којем разговарамо о томе где Србија иде. Ја сам уверен да људи у Србији не желе повратак на старо, не желе повратак у године када су нарко-дилери били инвеститори, када су фабрике пропадале, а људи остајали без посла“, нагласио је Небојша Стефановић.

Стефановић је додао да не верује да било ко у Београду жели да се врати у стара времена ДОС-а, када су се Београђани задуживали, када су неки постајали мултимилионери, а није нико од обичног народа имао бољи и квалитетнији живот.

„Ми желимо будућност у којој се граде фабрике, у којој инвеститори долазе и у којој се показује брига о народу. Уверен сам да једино Александар Вучић може да изнесе једну озбиљну и тешку борбу за Србију у којој ће људи живети задовољније, бити свакога дана све напреднији и осећати да њихова држава брине о њима“, поручио је Стефановић.

„Србија у последњих неколико година, од када је Александар Вучић премијер, је почела да побеђује. Србија је коначно почела да прави кораке које нам стварају перспективу и који су за мене лично велико охрабрење да ћемо и ми и наша деца живети боље. Србија треба да настави да побећује и зато нам треба победник за председника. Јака Србија са јаким председником, а то је Александар Вучић!“, поручио је Антић.

Са грађанима Чукарице су разговарали и председник ОО СНС Чукарица и члан Главног одбора СНС Раде Петровић, чланови Главног одбора СНС Срђан Коларић и др Владимир Орлић, као и представници коалиционих партнера.