Вести

Стефановић и Вучевић у посети Чукарици

На вечерашњем састанку Општинског одбора СНС Чукарица, присуствовали су председник Градског одбора СНС Београд др Небојша Стефановић, потпредседник Главног одбора СНС Милош Вучевић, потпредседник и секретар Градског одбора СНС Београд Милосав Миличковић и Александар Марковић. Састанак је водио председник Општинског одбора СНС Чукарица Раде Петровић, а међу присутнима су били и председник општине Чукарица Срђан Коларић, потпредседници ОО СНС Чукарица Бранислав Ћелић и Мирјана Станковић и секретар Весна Лаврич.

На састанку је анализиран досадашњи рад Општинског одбора, а чланови и активисти су имали прилику да разговарају са присутнима и дају своје предлоге како да се побољша рад Општинског одбора. Такође се говорило и о подмлађивању Одбора, у складу са препоруком председника Српске напредне странке Александра Вучића, које ће бити велики покретач промена на боље. Присутни су упознати и са будућим плановима и акцијама.

Председник Градског одбора СНС Београд др Небојша Стефановић је присутнима рекао да странка не сме да функционише само због добијања гласова, већ је њен задатак да брине о људима, њиховим потребама и да решава њихове проблеме.

Милош Вучевић, потпредседник Главног одбора СНС је изразио уверење да су месни одбори најважније ћелије странке, да је то њено срце и место где се врши директан контакт са грађанством.