Вести

Трибина ''Борба против корупције'' на Чукарици

У препуној сали Културног центра Чукарица одржана је трибина Савета за борбу против корупције Српске напредне странке.

Трибину је свечано отворио Раде Петровић, испред ОО СНС Чукарица цитирајући председника странке Александра Вучића да борба против корупције за Српску напредну странку није само празно обећање, већ борба која ће одлучити о будућности земље.

Чланови Савета за борбу против корупције активни су у кампањи  ''Борба против корупције'', и кроз трибину су упозанили грађане са циљем и идејама СНСа када је у питању борба против корупције.

Говорници на трибини били су Угљеша Мрдић потпредседник Правног савета ГО Београд, члан Главног одбора и Савета за борбу против корупције СНС, Никола Јеленковић члан Савета за борбу против корупције СНС, члан Правног савета ОО Стари Град СНС, председник Одбора Правно пословне средње школе, Србислав Филиповић одборник Скупштине града Београда, члан Савета за борбу против корупције СНС и члан ОО СНС Стари Град и проф. др Милорад Бејатовић.

Угљеша Мрдић је истакао да је циљ ових трибина и целе кампање да се грађанима широм Србије презентује национална стратегија и акциони план борбе против корупције, све оно што предузимају Министарство унутрашњих послова, Министарство правде и Влада Републике Србије, на челу са Александром Вучићем.
''Желимо да покажемо грађанима да остварујемо све оно што смо обећавали приликом мартовских избора. Ми смо у марту имали само два пута. Један, да дозволимо владавину криминала и корупције, која је трајала скоро двадесет година, а други пут је био пут у будућност, оличену у Александру Вучићу, а то је борба против корупције и криминала, економски развој наше земље и борба за наше државне интересе.'' истакао је Мрдић.

Све већи одазив грађана и све већа посећеност трибинама говори да грађани не желе више да трпе криминал и корупцију у друштву и да су решили да се боре, заједно са Александром Вучићем и Српском напредном странком.

Српска напредна странка је одлучна да истраје на том путу, без обзира на то колика је цена те борбе.

 

фото галерија: http://cukarica.sns.org.rs/galerije/tribina-borba-protiv-korupcije-na-cu...