Вести

Трибина ''Комунални проблеми у насељима Церак и Церак Виногради''

Општински одбор СНС Чукарица је још једном показао да су проблеми и бриге грађана на првом месту, и на  иницијативу становника насеља Цеарк, у сали МЗ ''Церак'' организована је трибина на тему ''Комунални проблеми грађана насеља Церак и Церак Виногради''.

Грађани су имали прилику да одговоре на своја питања и захтеве добију директно од Горана Весића, градског менаџера  и Николе Ковачевића, директора  ЈП ''Градско стамбено'', као и од Срђана Коларића, председника општине Чукарица.

Раде Петровић, председник ОО СНС Чукарица се захвалио гостима који су одвојили време да разговарају са грађанима и на тај начин показали спремност да заједно са општином, као делом локалне саомпураве заједно учествују у решавању проблема становника Чукарице.

Највећи број питања био је упућен Горану Весићу , са молбом да се реши проблем паркова у насељу, депонија, као и део инфраструктуре којим би се  побољшали услови за живот у  овом делу Чукарице.

Такође, бројна питања и захтеви су упућени Ковачевићу – највише у вези фасада, поправке кровова, лифтова.

Трибина је била изузетно ефикасна, а грађани и представници скупштина станара су имали јединствену прилику да изнесу своје проблематике, сугестије, али и неправилности на које су наилазили.

Становници Церака су готово на сва питања одговоре добили одмах, док је за одређену проблематику договорено да ће надлежне службе бити обавештене и реаговати у најкраћем року.

фото галерија. http://cukarica.sns.org.rs/galerije/tribina-komunalni-problemi-u-naselji...