Вести

У СЛУЖБИ ГРАЂАНА

Како би чули мишљење својих суграђана, активисти Српске напредне странке Чукарица су у претходном периоду започели праксу свакодневног одржавања инфо пултова у бројним насељима. На тај начин свакодневно могу да буду у служби грађана, да чују њихове сугестије и предлоге и да сазнају који су то проблеми са којима се њихове комшије сусрећу.

Ова пракса није нова, она је наставак онога што смо до сада радили. Сада је интезивирана јер је дала добре резултате и омогућила да заједно са својим суграђанима енергију и рад усмеримо на оне области које су њима примарне.

Током претходне недеље, на инфо пултовима, са грађанима су разговарали активисти месних одбора "Драги", "Голф", "Фића", "Чукарички добровољац", "Кошутњак", "Баново брдо", "Михајловац", "Макиш", "Виногради 1", "Виногради 2", "Старо Жарково 1", "Старо Жарково 2", "Репиште", "Церак 2", "Јулино брдо", "Чукаричка падина", "Беле воде", "Горица", "Сремчица 1", "Сремчица 2", "ДТВ Партизан", "Колонија", "Стари Железник 1", "Стари Железник 2", "Остружница", "Умка" и "Рушањ". Са грађанима су разговарали и потпредседница ОО СНС Чукарица Весна Јокановић и чланови ОО СНС Чукарица Зоран Адамовић и Драган Јекнић.