Вести

Уједињени решавамо проблеме на Умци

Председник ОО СНС Чукарица Раде Петровић и председник општине Чукарица Срђан Коларић разговарали су у сали биоскопа на Умци са становницима овог насеља.

Раде Петровић је истакао да су ови избори важни и за странку и за државу, јер је значајно да се настави пут реформи које смо започели, а захваљујући којима је Србија данас цењена и поштована земља.

Срђан Коларић је нагласио да је у претходне две године било много радова на Чукарици и да је коначно већа пажња посвећена руралним местима у која се до тада није улагало. Председник општине је говорио и о планираним радовима на Чукарици, при чему је за становнике Умке најбитнија изградња канализационе мреже и фисклутурне сале.

Још један проблем на Умци је клизиште и општина је урадила оно што је обећала – парцелацију земљишта и план за изградњу кућа за најугроженије породице. У међувремену су се појавили нови проблеми, али ће убрзо бити решени и кренуће се у реализацију пројекта.

У разговору са грађанима издвојени су проблеми становника Умке и предложене су идеје за њихово решавање. Председник ОО СНС Чукарица Раде Петровић нагласио је да је потребно да се сви укључе, јер само заједничким радом и уједињени можемо постићи жељени резултат.