Вести

Уједињени у акцији ,,За чистију Чукарицу"

У заједничкој акцији активиста Савета за екологију ОО СНС Чукарица, Градског Савета за екологију, активиста МО Старо Жарково, грађана, општине Чукарица и ЈКП „Градска чистоћа" очишћена је и уређена запуштена површина у улици Поручника Спасића и Машере, преко пута Основне школе „Ђорђе Крстић“ у чукаричком насељу Жарково.

Екипе ,,Чистоће“ су својом механизацијом са ове површине уклониле самоникло шибље, отпад и смеће, које су несавесни грађани остављали на овој парцели. Станари околних солитера, који су похвалили акцију, истакли су да ће уређењем ове површине коначно имати очишћен простор на коме ће безбедно моћи да изађу са својом децом, што до данас није било могуће.

Вредне чукаричке екологе обишао је председник ОО СНС Чукарица Раде Петровић са својим сарадницима, који је похвалио акцију и истакао да су од почетка године на иницијативу активиста и грађана, уклоњене депоније на више локација и очишћен је велики број запуштенх простора и зелених површина на општини Чукарица.

Данашњом акцијом смо показали да само када смо уједињени и држимо се заједно можемо да допринесемо да наше окружење буде безбедније и лепше место за живот свих грађана, а нарочито деце.