Вести

УНИЈА ЖЕНА ЧУКАРИЦЕ ОДРЖАЛА САСТАНАК У СРЕМЧИЦИ

Чланице Уније жена ОО СНС Чукарица су у Месној заједници „Сремчица“ организовале радни састанак са дамама које живе у овом делу општине. На састанку је било речи о активности жена и неопходности се оне укључе у све поре друштвеног живота како би побољшале свој положај и учиниле свој живот и живот своје породице квалитетнијим и бољим.

Истакнуто је да оне морају јавно да говоре о своји проблемима како би их, уз савет и помоћ других жена и локалне самоуправе, лакше и брже решиле.

Састанку су присуствовале: председница и потпредседница Уније жена Катарина Стевановић и Весна Ћелић, као и председник Савета за комунална питања Виолета Јевђић и Мирјана Андрић.

Радни састанак је завршен у једној опуштеној атмосфери, уз скромну закуску и дружење са женском певачком групом КУД „Петрова гора“ Кордун Београд и чланицом Удружења писаца „Поета“ Душицом Јевтић, која је том приликом читала своје стихове. Са овог састанка упућен је позив женама да присуствују промоцији књиге професорке књижевности Љиљане Шарац, која ће се одржати 15. новембра, са почетком у 18 часова, у просторијама МЗ „Железник“.