Вести

УРЕЂЕНА ЗАПУШТЕНА ЗЕЛЕНА ПОВРШИНА У ЖЕЛЕЗНИКУ

На позив меснх одбора и грађана, Савет за заштиту животне средине ОО СНС Чукарица наставља да уређује зелене површине и организује акције чишћења запуштених парцела на нашој општини.

Овог пута чукарички еколози су заједно са активистима МО “Колонија” уредили неугледну зелену површину у Улици Иво Лоле Рибара у Железнику. Поменута парцела је била обрасла густим растињем и није само представљала ругло за овај крај, већ је нарушавала безбедност грађана који ту пролазе. Чукарички напредњаци су посекли шибље и коров, покосили зелене површине и очистили их од смећа.

Становници овог дела Железника су имали само речи хвале за наше активисте, јер се поменута запуштена површина налази поред аутобуског стајалишта, које користи велики број људи. Захваљујући марљивости и одговорности наших активиста, грађани више неће морати да брину за своју и безбедност најмлађих и са поносом истичу да ће се прикључити у наредним акцијама нашим еколозима, како би заједно побољшали и унапредили степен заштите животне средине на нашој Чукарици.