Вести

Вече посвећено Брани Црнчевићу

Савет за културу ОО СНС Чукарица, у сарадњи са Градском општином Чукарица и Клубом писаца „Чукарица", организовао је у Културном центру „Чукарица“ књижевно афористичко вече „Говори као што ћутиш", посвећено Браниславу Брани Црнчевићу.

На традиционалној књижевно афористичкој вечери представили су се: Радомир Антић, председник Удружења књижевника Србије, Неђо Ћићо Стојановић, председник Клуба писаца „Чукарица", афористичари Александар Чотрић, Милован Витезовић, Витомир Теофиловић, Миливоје Јозић, Дејан Миличић, Миладин Берић и Миодраг Ракочевић, драмски уметник.

Ово инспиртивно књижевно вече препуно емоција, романтике и смеха је било пропраћено бурним аплаузима и осмесима које су посебно изазвали афоризми. На крају вечери је био приређен угодан коктел за госте.

Међу присутнима су били секретар ОО СНС Чукарица Весна Лаврич, потпредседник Мирко Стаматовић, као и председник општине Чукарица Срђан Коларић, са својим сарадницима.

Брана Црнчевић је био један од оснивача Српске напредне странке, а његова политичка мисао остаће водиља српским напредњацима у будућности. ОО СНС Чукарица је на овај начин желео да покаже да његова улога у стварању Српске напредне странке и остварењу њених успеха неће бити заборављена.