Вести

ВЕЧЕ ПОСВЕЋЕНО ДАМАМА ЗА 8. МАРТ

Уочи 8. марта, Међународног дана жена, Општински одбор Српске напредне странке Чукарица приредио је прославу за даме у знак захвалности за огроман допринос које дају развоју наше општине, али и наше Србије.


Прослави је присуствовао и члан Председништва СНС Горан Весић, који је поручио да се та странка веома одговорно односи према женама и да ће тако бити и убудуће.


"Осми март је само дан у којем се подсећамо на то шта смо урадили за жене и шта још можемо да урадимо. То није једини дан када бринемо о женама и зато је овај дан прилика да им честитамо њихов празник, али и да заједно сумирамо шта смо урадили да њихова права буду таква да буду једнаки чланови друштва и шта још треба да урадимо заједно", рекао је Весић.


Присутне даме поздравили су и председник ОО СНС Чукарица Раде Петровић и потпредседница Весна Јокановић.


Потредседница општинског одбора СНС Чукарица Весна Јокановић је рекла да та странка брине и ради у интересу свих жена.


"У име свих жена које су вечерас овде, и у своје име, желим да се захвалим господину Весићу што је дошао да увелича овај догађај. Ми испред СНС бринемо и радимо у интересу свих жена Чукарице. Вечерас смо окупили 350 жена и за њих организовали дружење кроз које ћемо им пожелети да буду уважаване, поштоване и вољене свих дана у години, а не само када је 8. март", рекла је Јокановић.


Прослава је била уприличена за више од 350 жена које подржавају Српску напредну странку, а ОО СНС Чукарица се побринуо да свим дамама уручи и пригодне поклоне.