Вести

Велика акција уређења парка на Умци

Општински одбор СНС Чукарица организовао је велику акцију сређивања спомен парка у центру Умке. Грађани Умке су петицију за уређење овог парка проседили МО СНС Умка, који је иницирао да се акција спроведе у дело.

Уз помоћ Савета за омладину који је на себе преузео највећи део организације и реализације, и уз стручну помоћ Савета за екологију, парк је за два дана добио потпуно нов изглед.

Активисти офарбали конструкције и  заменили  седишта на клупама и клацкалицама. Такође,покошене су и зелене поршине у парку, неконтролисано растиње посечено, а уклоњено је и смеће.

Акцији је присуствовао и Раде Петровић који је истакао да је Општински одбор СНС Чукарица увек на располагању грађанима, и да је ова акција допринос побољшању услова живота наших суграђана на Умци.

''Имам велике разлоге да будем задовољан исходом ове акције, јер је парк који је до јуче представљао ругло, сада добио потпуно нов изглед, захваљујући залагању наших активиста.  Још један од примера да заједнички рад Општинског одбора са Месним одборима и саветима резултира успехом.'' истакао је Петровић.

 

фото галерија: http://cukarica.sns.org.rs/galerije/velika-akcija-uredjenja-parka-na-umci