Вести

Велика акција уређења шуме у Сремчици

Општински одбор Српске напредне странке Чукарица организовао је велику  акцију  чишћења шуме, на углу улица Шумске економије и Моштаничке, а тиме је извршена и припрема за изградњу трим стазе.

Велику подршку акцији са комплетном механизацијом  и опремом  дали су  ЈКП ''Водовод и канализација'', ЈКП ''Зеленило Београд'', ЈКП ''Градска чистоћа'', као и ЈП ''Србија Шуме''

Поред грађана Сремчице, овој акцији се прикључио и велики број волонтера целе Чукарице.

До сада запуштена шума, ускоро ће постати права оаза за уживање, а у наредном периоду биће богатија и за спортске реквизите.

''Одлучили смо да организујемо ову акцију да би пре свега нашој деци обезбедили простор за игру, али да покажемо да Чукарица није само Кошутњак и Ада, већ и Сремчица која такође може да понуди богат садржај за боравак у природи.'', рекао је Раде Петровић, председник ОО СНС Чукарица, додајући да уз мало труда, и пуно ентузијазма свих присутних активиста и волонтера, једна сјајна идеја се коначно спроводи у дело.

Циљ акције је да покажемо да за своју околину и место где живимо можемо урадити много, побољшати бар на неки начин живот грађана Сремчице, а све добровољним радом и на волонтерској основи, уз несебичну подршку Јавно комуналних предузећа.

 

фото галерија: http://cukarica.sns.org.rs/galerije/velika-akcija-uredjenja-sume-u-sremcici