Вести

ВИШЕ ОД 500 ПАКЕТА ПОМОЋИ ЗА УГРОЖЕНЕ ГРАЂАНЕ ЧУКАРИЦЕ

Од самог покретања акције „Помозимо комшији“ чукарички напредњаци су свакодневно обилазили своје комшије и у разговору са њима долазили до информација о проблемима који их муче.

Ослушкујући потребе грађана, ОО СНС Чукарица је покренуо велику акцију и обезбедио преко 500 пакета помоћи, који садрже прехрамбене производе за најугроженије грађане Чукарице. Наши активисти су обишли рањиве групе људи, а посебно старачка домаћинства, самохране родитеље, породице са више деце, грађане са најнижим примањима и све остале категорије слабијег социјалног статуса и уручили им хуманитарне пакете.

У претходном периоду напредњаци Чукарице редовно су обилазили старије суграђане, као и оне слабијег социјалног статуса, и помагали им при куповини, набавци лекова и одласку код лекара, пакетима помоћи са основним животним намирницама, чишћењу снега, као и припреми огрева.

Чукарички напредњации ће и у наредним данима наставити са сличним активностима, како би помогли комшијама којима је помоћ у овим хладним, зимским данима неопходна.