Вести

За ОО СНС Чукарица нема одмора!

Након уређивања спомен парка на Умци, зелених површине око дечијих вртића,  велике акције кошења траве дуж пута Железник – Сремчица чукарички напредњаци настављају са радом.

Активисти МО ''Церак Виногради'' и Савета за екологију, а уз подршку општинског одбора започели су акцију уређења пешачке стазе  испред дечијег игралишта  код ОШ ''Уједињене Нације'' на Цераку.

Становници овог насеља су више пута покретали петиције и иницијативе да се стаза уреди, али тек када су молбу предали МО ''Церак Виногради'' ситуација се променила.

''Стаза је потпуно уређена, земља око дрвећа и поред стазе је распланирана, а у плану је да се терен око чесме избетонира и  да се уз степенице направи стаза за дечија колица.'', најављују из Савета за екологију.

Испред ОО СНС Чукарица, Раде Петровић  је истакао да су активисти Српске напредне странке на Чукарици скоро сваког дана ангажовани и да је најбитиније видети задовољна лица наших комшија.

''Наша врата су отворена за све Чукаричане. Иницијативе, молбе, петиције стижу свакодневно на мејл општинског одбора, а неретко грађани лично траже помоћ, како од месних одбора, тако и од општинског. Ми и јесмо ту да помогнемо и решимо све што је у нашој могућности, и свака акција је пример добре сарадње чланова СНС-а и грађана Чукарице. Само заједно и можемо да напредујемо.'' рекао је Раде Петровић.

 

фото галерија: http://cukarica.sns.org.rs/galerije/za-oo-sns-cukarica-nema-odmora